Monday, October 24, 2011

Oh!!!~ Hari yang 'PANAS'!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Macam mana hari korang hari ini? Hari saya sangat2 PANAS!~ Tapi seawal malam tadi lagi sudah panas!~ Panas, panas dan panas!~ Rasa2nya kalau saya sentuh benda2 yang mudah terbakar, memang benda itu akan terbakar dengan serta-merta dan akan menjadi abu dalam masa dua ratus lima puluh ribu saat!~

Tepat jam 10:47 malam tadi, handphone tak berapa canggih saya mengeluarkan nada dering 'Cahaya Seluruh Alam' dendangan Al-Mawlid... Nak tahu mesej apa yang saya terima? "Man.u kalah dgn man.city?". Oh, sangat2 'tuttt' orang yang menghantar mesej sebegitu kepada saya!~ Orang yang sangat2 saya hormati telah menghantar mesej tersebut kepada saya tanpa memikirkan dan menghormati perasaan saya!~ Huh!~

Pagi2 semasa hendak ber-siap2, dengar Hot.fm, perghhh (!!!), tak macam menyirap pula kan!~ Dua orang tua tersebut memang mahu makan penampar Jepun saya nampaknya... Tapi nasib baiklah mereka nun jauh di 'hutan batu' sana... Kalau ada di depan mata saya, mahu saya minta tandatangan dorang!~ Haha!~ (Sabar2...)

Sesampai di pejabat office, duduk2 je di tempat duduk saya, ada pula yang bikin panas!~ Haish!~ Memang menyirap betullah!~ Bila budak2 lelaki sudah memenuhi ruangan pejabat office, yang kedengaran hanyalah perkataan2 'nganjingan' mereka terhadap pasukan kegemaran saya!~ Bunyinya sanagt2 bingit macam langau sedang makan 'tuttt'... Saya hanya mampu bersabar, bersabar dan bersabar!~ Yang mampu saya lakukan hanyalah memekakkan telinga dan pura2 membuat kerja walaupun kesakitan di hati ini hanya Tuhan yang tahu...

Apalah yang dorang nak kecohkan sangat dengan kekalahan Manchester United terhadap Manchester City tu? Dorang akan jadi kaya ke kalau Manchester United kalah? Huh!~ Masih beremosi lagi sampai sekarang, dan banyak lagi 'kata2' yang ingin diluahkan, tapi cukuplah...

Tak mengapa... Kalah sekali bukan bermakna kalah untuk kali seterusnya!~ Tapi saya geram juga dengan Manchester United yang senang2 bagi peluang kepada Manchester City!~


P/S : Saya minta maaf pada Encik Nazmi kerana marah2 anda tengahhari tadi... Emosi lebihlah Adik... (^_____^)V

4 comments:

Kathy Tuah said... [Reply]

minat MU erk? sy ni kureng sikit bab2 bola ni..adeh!

wan habibah said... [Reply]

tak minat bola.... huhuhuhuh

SiS NaD said... [Reply]

Cik Kathy ---> Minat sangat2 la dear... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Habibah ---> Minat boleh dipupuk... Hehe!~ (^_____^)V