Monday, May 2, 2011

Oh!!!~ Segmen "Jemput Ke Blog Saya"...

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V



Segmen tau ni!~ Segmen!!!~ Haha!~ Kenapa, tak percaya ke? Yelah, selalunya saya join segmen Abg Ben Ashaari kan... Kali ni saya nak join segmen oleh kenalan blog saya yang walaupun kami baru kenal tapi terasa macam rapat sangat2... Oit2!~ Jangan gosip2, ok!~ Beliau dah berpunyalah... Hehe!~ May be sebab kami berdua amat peramah di ruangan komen blog masing2, tu yang jadi macam kamceng tu... (Maaflah Chegu Zubir kalau saya hanya perasan... Huhu!~)...

Ok, kali ini saya nak join segmen oleh Chegu Zubir yang diberi nama Segmen "Jemput Ke Blog Saya" ... Ya, silalah ke blog saya!~ Saya betul2 jemput menjemput anda di luar sana untuk terjah blog saya yang tak seberapa yang dimiliki oleh seorang gadis sopan, ayu, chanteq, berbudi bahasa, bijak, hebat, kuasa dan jujur iaitu SAYA... Hahaha!~ Eh, tergila jap!~ Hehe!~

Siapa2 yang ada blog, jom ramai2 kita join segmen ni... Bagi yang tak ada blog pun boleh join jugak dengan cara join segmen "Sila Wujudkan Blog Anda Sendiri" dahulu... Haha!~ Gurau2 la... Mana ada segmen macam tu... Tapi, kalau tak ada blog, silalah buat blog... Tak rugi tau!~ Malah anda akan rasa bertuah... Sebab apa? Sila baca next entry... Malam nanti... Hehe!~


P/S : Maaflah Chegu Zubir, terberceloteh panjang lebar pulak... Hehe!~ Apa2 pun, anda sangat hebat!!!~ (^_____^)V

6 comments:

Chegu Zubir said... [Reply]

hehhe..suka baca entry ni...semakin mantap penulisan akak yer....mana ada...kita biase2 je..saje nak bersegmen....bagi kawan2 kenal blogger lain..aka promote kwn....

SiS NaD said... [Reply]

SiS PuN SuKa Baca eNTRy SiS YaNG Ni... RaSa MaCaM BeST PuLaK eNTRy Ni... HuHu!~ TeR'uP' eNTRy SeNDiRi LaKS!~ (^_____^)V

TeRuSKan BeRSeGMeN Ye... (^_____^)V

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

tak jadi ker yg td tu? try balik. hehhee

SiS NaD said... [Reply]

CiK YaYa, NanTi SiS CuBa TRY TeST LaGI Ye... PaPe PuN, THanKS 4 D TuTo.... (^_____^)V

SHM said... [Reply]

dtg dri blog chegu zubir..
sala ziarah tuan blog..:D

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK SHM : SLaMaT DaTaNG!~ SLaLu2 La ZiaraH K... (^_____^)V