Monday, May 9, 2011

Oh!!!~ Hari yang membawa senyuman... (^_____^)V

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Hari ini sangat bermakna... Sangat2 bermakna dalam hidup saya... Sepanjang hari asyik tersenyum... Serius!~

Pagi tadi stuck kat traffic light hampir 20 minit sebab ada kereta rosak... Hanya kira2 400 meter dari rumah saya, ok!~ Selalunya saya akan mengomel sendirian kalau jalan jam... Tapi hari ini tidak, saya hanya senyum je macam tak ada apa2 yang berlaku... (^_____^)V

Sampai di pejabat office lambat sedikit daripada biasa... Selalunya sampai jam 7:20 pagi, tapi hari ini sampai di pejabat office jam 7:32 pagi... Tapi tak apa... Lewat sedikit je tu dan saya hanya tersenyum... (^_____^)V

Hari ini di pejabat office kelam kabut buat claim bulan lepas sebab ingatkan boleh hantar esok... Rupa2nya penyelia nak claim hari ini... Huh!~ Memang sangat2 kelam kabut... Yelah, hari ini kena kerja luar... So kena la siapkan before keluar... Pagi2 sampai di pejabat office terus settle-kan claim... Walaupun begitu, saya tetap tersenyum semasa membuat claim sedangkan dalam hati penuh keserabutan... (^_____^)V

Jam 9 pagi kena masuk bilik latihan sebab ada mesyuarat... Aduh!~ Claim tak siap lagi... Kes2 yang tak ada borang kena wujudkan borangnya... Macam mana ni??? Tapi tak apa, saya tetap senyum ketika mesyuarat, sambil settle-kan kes2 yang tak ada borang... (^_____^)V

Semasa nak cari premis responden di Taman Bestari Indah, sampai sesat2... Siap masuk ke kawasan perumahan yang masih dibina!~ Dengan jalan berdebu dan belum berturap... Saya senyum je... (^_____^)V

Semasa dalam kereta, kepala terhantuk pada pemegang yang atas kepala tu... Sebab tak perasan ada bonggol... Sakit gila, ok!~ Sampai sekarang terasa lagi sakitnya... Tapi tak mengapa, saya masih boleh tersenyum... (^_____^)V

Hari ini sampai di rumah lambat!~ Dalam jam 6:30 petang baru sampai... Selalunya paling lewat pun jam 3 petang dah sampai rumah... Huhu!~ Siap badan ni me-lekit2 sebab hari ini betul2 terik mentari menggigit tubuh saya... Tapi saya tak kisah... Saya senyum je... (^_____^)V

Sejak akhir2 ini saya perasan yang kulit muka saya semakin gelap... Gara2 buat kerja luar... Tapi hari ini saya senyum je bila menatap wajah di cermin... Padahal sebelum2 ni saya agak bising dengan perubahan warna kulit muka saya... Rasanya esok saya akan bising2 semula... Hari ini, senyum je la... (^_____^)V

Oh!~ Alangkah indahnya kalau hari2 pun macam ni... Thanks pada Javier Hernandez dan  Nemanja Vidic for the glory2 Man United... Thanks pada Manchester United for brighten up my life today...Menang dengan Chelsea tu!~ (^_____^)V

Always on the top!~ (^_____^)V

 Hari penuh senyuman!~ (^_____^)V

Thanks for today!~ (^_____^)V

Dua official merchandise yang saya perolehi pada awal tahun daripada abang Posmen!~ Terima kasih Abang Posmen!~ (^_____^)V


P/S : Hope senyuman ini akan berkekalan sampai bila2... (^_____^)V

16 comments:

nureenina said... [Reply]

as salam sis nad~~ ingat an naper la epi smacam~~tp xpe... keep it up..btw sis nad keje ape ek??

MissNadh said... [Reply]

la..senyum sebab m.u rupenyer..isk..fanatik betul ni..takpe..hari-hari senyum kan elok..he

Jahidih Saili said... [Reply]

hahaha..ish..ish..ingatkan sis nad dah ada tabiat baru..rupanya..haha
oh..mmg indah bila sampai ke minit akhir prlawanan ni smlm..senyum meleret smpai ke telinga..haha

josrevalution said... [Reply]

salam sis nad..er..ingat pasai ape asyik senyum aje walaupun berbagai dugaan..rupa2nya pasai MU menang plak..hahaha..kelakar juga nie..peminat setia MU..barcalona x minat ke?hehe..
antara perkara lelaki itu rumit!betul kah?

FaiZaH Fyn said... [Reply]

adoi dari mula sampai habis baca memang saya pun ikut senyum...tapi part last adoii nak nangis...

oh chelsea :(

d_LA said... [Reply]

desk calendar tu xde lbh ke sis?hehe..dlu dla fan MU..skang dh tukar ke Barca..MU ni 2nd team la yg dla suke..suka gila nyanyi lagu MU tuh..hehe

Kamal Hayat said... [Reply]

Suka dengan Manchester ke... hebat la kau ni..
salam kenal

aleen aiden said... [Reply]

hu3,kalau alin stuck dlm jam,muka da kerut2 gamaknye.wuuuu

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiNa : W'SaLaM... HeHe!~ TeRuJa SaNGaT2 Tau... SiS KiJe Di JaBaTan PRaNGKaaN... TaPi SaMBiLan Je La.. (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK NaDH : FaNaTiK GiTu2 Je... HeHe!~ eRRR... Tu La PaSaL.. TaPi SiS SuSaH NaK SeNYuM La... HuHu!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JaHiDiH : MiNaT MaN u GaKS Ke? CaYaLa!~ GiVe Me 10!!!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JoS : HeHe!~ TeNGoK MY CuRSoR KaT BLoG La... :p BaRCa SiS KuRaNG SiKiT... DuLoo MiNat SBaB RoNaLDiNHo... HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaiZaH : TaKPe CHeLSea FaN... TRY SoKoNG TaHuN DePaN LakS Ye... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK DiLa : TaKDe LeBiH La DeaR... HuHu!~ LaGu MaN u ManG BeST!~ PaLiNG SeMaNGaT... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK KaMaL : Ya, SaYa MeMaNG HeBat!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aLeeN : SiS PuN SaMa... CuMa SeMaLaM HePi SeMaCaM Je... (^_____^)V