Tuesday, May 10, 2011

Oh!!!~ Terpaksa saksikan aksi 18SX... (-_-")

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Hari ini nak ceritakan pasal saya terpksa menyaksikan aksi yang saya pun tak hingin nak tengok dalam dunia ni... Saya terpaksa dan saya dipaksa... Oh, ini bukan main2, tapi betul2... Peristiwa berlaku petang tadi semasa kami berhenti di stesen minyak ESSO di area Bandar Sri Alam... Nak buang air punya pasal, terpaksalah berhenti... Hampir 18 jam dok tahan, mahu bengkak macam belon pundi kencing saya... Haha!~

Bila dah sampai di stesen minyak tu, tandasnya bukan terletak di luar macam kebiasaannya, tetapi terletak di bahagian dalam... Oklah, saya pun masuklah dengan Cik Sima... Dah sampai je depan pintu tandas tu, saya pun bukalah pintu tandas yang tak berkunci tu... Sejurus je saya buka pintu tandas tu, saya tergamam macam patung!~ Serius!~ Oh, tak sanggup saya nak teruskan melihat walaupun dipaksa, lalu saya menutup kembali pintu tandas tu... Tapi semasa saya buka pintu tandas tu, budak perempuan yang berada di dalam tandas tu menjerit... Lepas je tutup kembali pintu tu, saya dengar dia ber-cakap2 dengan someone!~ Uhhh!~ Suspen tak? Suspen tak? Rasanya Cik Sima dan Cik Nurul tak akan rasa suspen sebab mereka dah tahu cerita sebenar...

Nak tahu what really happened? Sebenarnya masa saya buka pintu tandas tu, budak perempuan yang menjerit tu tengah duduk atas mangkuk tandas dan seluarnya dah dilucutkan sampai ke bawah kaki... Perghhh!~ Free2 je tengok tayangan hangat di pasaran!~ Haha!~ Lepas tu saya terus tutup pintu tandas tu... Haish budak ni, kenapalah tak kunci pintu... Then saya dengar bising2 dalam tandas tu... Nampaknya budak perempuan tu bukan berseorangan... Saya dah pelik... Takkan budak perempuan tu bawa masuk sekali kawan2 dia ke dalam tandas yang satu itu? Gila apa nak bagi tayangan free pada kawan2 sendiri??? Haish!~

Then, setelah hampir lima belas tahun setengah saya dan Cik Sima menunggu di luar pintu tandas, budak perempuan tu pun keluar... Dan bukan dia seorang yang keluar, ada lagi dua orang kawan dia turut keluar sekali... WTF??? (What the fabulous!!!) Haha!~ Adoila!~ Tak faham betul dengan budak2 sekarang... Masuk tandas yang memang hanya ada satu tu pun nak kena ajak kawan sekali... Memang la tandas yang satu tu besar gedabak, tapi takkan la sampai nak ajak kawan sekali... Haish!~ Saya tak ada pun ajak Cik Sima masuk sekali... Haha!~ Gila dan gila la budak2 tu...

Bila dah masuk tandas tu, ingatkan pintu tandas tu tak boleh dikunci and sebab tu budak perempuan tu tak kunci pintu... Tapi sangkaan saya meleset!~ Pintu itu boleh dikunci... Dan siap ada dua kunci lagi!~ Satu yang jenis tekan pada tombol pintu, satu lagi yang jenis selak... Dan ke-dua2nya boleh berfungsi dengan baik, ok!!!~ Huh!~ Apalah motif budak perempuan tu tak kunci pintu dan ajak kawan2 dia 'join the club' sekali.. Tak faham!~ Tak faham!~ (-_____-)



Semasa budak tu keluar, saya sempat beri nasihat dan pesanan yang amat berguna untuk masa depan dia dan rakan2nya... "Lain kali kunci pintu, ye...". Sambil tangan kat dada, mata ke atas... (^_____^)V

P/S : Tak pasal2, tragedi lama berulang kembali... Nak tahu, baca DI SINI...

30 comments:

GaRy™ said... [Reply]

hahahahaha... apa la punya aktiviti... x berpaedah langsung..
ingatkan apa la tadi..buat saspen je...

zulhaidi said... [Reply]

budak2 zaman sekarang~~~

Jahidih Saili said... [Reply]

ish..ish...budak zaman dulu pun ada mcm ni sis nad..takiut hantu kot w'pun siang..haha

Fathiah Hamim said... [Reply]

omg. serious? pelik nya. gila kot.

h A n Y S said... [Reply]

HA HA HA HA! klakoooo plak kalau dibayangkan.. plak tu, dpt 'tayangan perdana' free oouh~! :))

nureenina said... [Reply]

haha... pelik2 dak zaman skang...

btw sis grad course ape?? :)

josrevalution said... [Reply]

salan sis nad..best lah tiap kali bace entry sis nie..hehe..satu patah pun x tnggl nak bace..er...nak tnya kenkawan budak tu laki ke pmpn??hahaha....nak tau juga..
20 top lagu english masa kini part 2

Nor Adzwaty Rokkafella said... [Reply]

sy suka term tgn ke dada mata ke atas

FaiZaH Fyn said... [Reply]

Sis diorang ni ahli mesyuarat tandas kot haha..

ape kes laa ajak member join sekali...

d_LA said... [Reply]

lyn lg cite hantu mulalah takut siap kena teman masuk lam tndas, pintu x berkuncilah..kalau sbb tulah..hehe..tp agak2 rrr kan, wat malu la spesis camni

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK ZuLHaiDi : Ya... (-_-)

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK GaRY : TaK BeRFaeDaH KaN? eNTaH aPa2 La BudaK ZaMaN SeKaRanG.... (-_-)

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JaHiDiH : Tu La PaSaL... TaPi HaNTu aPa YanG MuNCuL SiaNG2? HanTu oNLiNe ea? HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK HaNYS : iTuLaH ReaLiTi KHiDuPaN... HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaTHiaH : Tu La... PeLiK BiN GiLa... (-_-)

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK Jo : W'SaLaM... uiKS... JanGan PuJi MLaMBuNG... MaLu La... HuHu!~ KaWaN2 Dia GuRLS GaK... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiNa : MaNG PeLiK PuN KaN...

SiS aMBiL iNTaFF... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aDZWaTY : HeHe!~ DaH RaMai BLoGGeR GuNa TeRM Tu... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK DiLa : TaKPe... BoLeH D MaaFKaN KoT... BuDaK2 TaK MaTaNG... eRRR... TaK MaTaNG Ke? HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaiZaH : aGaKNYa La Tu... TaK daPaT TGKaP, TaNDaS PuN JaDi... HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK GaRy : KaN... TaK BeRFaeDaH LaNGSuNG... JaNGaN TiRu MeReKa Tau!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK ZuL : (-_-)

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JaHiDiH : aNDa PaSTi YanG MeReka TaKuTKaN HaNTu D SiaNG HaRi? HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaTHiaH : iNi SeRiuS!~ PeLiK BiN GiLa!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK HaNYS : Tu La PaSaL... TaK TeRKeLiP MaTa SiS!~ HaHa!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiNa : KaN... PeLiK2 Je BuDaK2 SeKaRaNG... HaiSH!~ (-_-)

SiS aMiK iNTaFF!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK Jo : W'SaLaM... WaH!~ JaNGaN PuJi MLaMBuNG SaNGaT... MaLu Ni!~ HeHe!~ KaWaN2 Dia PeReMPuaN JuGak... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aDZWaTY : DaH RaMai BLoGGeR GuNa TeRM Tu... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaiZaH : Tu La PaSaL... TaK DaPaT TiNGKaP, TaNDaS PuN JaDi.. HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK DiLa : HeHe!~ WaKTu SiaNG KoT... TaK PeRLu TaKuT, TaPi PeRLuLaH MaLu... HuHu!~ (^_____^)V