Saturday, April 30, 2011

Oh!!!~ My girlfriends be-rebut2!!!~ (^_____^)V

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Excited ni nak buat entry pasal my girlfriends... Tapi ada jugak timbul perasaan cemburu di dalam hati terhadap mereka... Ya... Cemburu yang amat!~ Huhu!~ Apa yang mereka rebutkan sampai saya cemburu? Atau adakah mereka menjadi rebutan oleh jejaka2 di luar sana sehingga jejaka2 itu tidak mahu memilih saya? 'Tidak' adalah jawapan kepada ke-dua2 soalan tersebut...

Actually, bukan rebutkan apa2... Cuma mereka be-rebut2 melangsungkan perkahwinan pada tahun lepas... Oh no!~ Ini adalah isu sensitif bagi saya yang masih lagi single... Tapi saya tetap akan bertahan untuk membuat entry ini... Agak ramai jugak la girlfriends saya yang melangusngkan perkahwinan pada tahun lepas... Nak tahu siapa, please check all of the pictures below!~ (Kepada pemilik gambar2 di bawah, maaf kerana terpaksa 'mencuri' gambar2 korang...)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Puan Wan Siti Aisah dan Encik Aman... (My beloved friend... Yang perempuan, ok!~)

 Puan Eva Faridah dan suami... (Kawan semasa Matrik...)

 Puan Hanisah dan suami... (Kawan di UUM...)

 Puan Emy Liana dan Abang Pejal... (My beloved kakak!~)

 Puan Zahara dan suami... (Kawan di UUM...)

 Puan Liyana dan Encik Mustaqim... (Dua2 kawan di TIJB...)

 Puan Nazirah dan Encik Azhar... (BFF dari sekolah rendah...)

 Puan Zehan dan suami... (Kawan di UUM...)

 Puan Amwar dan Encik Syawal... (Kawan di UUM...)

 Puan Faizah dan suami... (Kawan di UUM...)

 Puan Annyys dan suami.... (Kawan di UUM...)

 Puan Kemn dan suami... (Kawan di UUM...)


Tahun ni pun mereka masih be-rebut2 lagi... Tak puas hati dengan tahun lepas, tahun ni mereka sambung berebut... Berebut menimang cahaya mata!~ Saya suka!!!~ (^_____^)V Comel2, ok!~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Hakmilik kekal Puan Nazirah dan Encik Azhar... Si comel Adelia... (^_____^)V

Ha milik kekal Puan Wan Siti Aisah dan Encik Aman... Si comel Adrisya... (^_____^)V

Hakmilik kekal Cik Sriey dan Encik Ront... Si comel Aleesya... (^_____^)V


You notice what? Semuanya bermula dengan huruf 'A'... (^_____^)V Sesungguhnya saya amat cemburu dengan kehadiran orang baru di dalam kehidupan mereka semua... Saya pun inginkan baby sebab mereka comel... Can i have a baby without a man? Uhhh!~ Itu sesuatu yang tidak mungkin terjadi... Perkara itu hanya berlaku pada ibu Nabi Isa A.S sahaja iaitu Mariam... Sesungguhnya ALLAH S.W.T maha berkuasa untuk berkehendakkan sesuatu... 'Kun fayakun...'.

Tahun ni, ramai jugak my girlfriends yang akan dan sudah menamatkan zaman bujang... Antaranya ialah Kak Maisara, Cik Nurul dan Cik Ros...


P/S : Setia menantikan jodoh yang tak kunjung tiba... (^_____^)V

10 comments:

FaiZaH YaaKuB said... [Reply]

sis thanx..dah okey dah huhu...penat cari punca dia...

siti sarah said... [Reply]

jodoh tu pasti datang... kite tunggu je... sebab tuhan da janjikan untuk kite....:)

http://sarahpremiumbeautiful.blogspot.com/2011/04/again.html

d_LA said... [Reply]

suke tgk org kawen, dpt baby..xpe, nt smpailah jdh kita..InsyaAllah^^

::contengan hati::)) said... [Reply]

bestkan tengok kawan2 dah kawen ;)

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaiZaH : MoST WeLCoMe DeaR!~ PaSNi DaH TaK PeRLU RiSau LaGi... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK SaRaH : YeZZa!~ u R RiTe DeaR... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK DiLa : Tau TaKPe... JeLeS Tau!~ HuHu!~ aMiN... SaMa2 La DoaKaN Ye... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CoNTeNGaN HaTi : Tau TaKPe... JeLeS Tau!~ HuHu!~ (^_____^)V

fazdasima said... [Reply]

hehehe.. tak sabar.. semoga dipermudahkan semuanye...

dan saya jugak doakan moga awak bertemu jodoh dgn lelaki yg baik, penyayang n beriman.. amin...

SiS NaD said... [Reply]

CiK NuRuL, iNSYaALLAH SeMuaNYa aKaN oK... MGa SeMuaNYa BJaLaN LaNCaR...

THaNKS FoR uR Doa... aMiN............................. (^_____^)V