Monday, March 14, 2011

Oh!!!~ Wondering what will happen tomorrow,,,

Korang ingat tak akan satu persitiwa yang menggemparkan dunia maya kita pada awal tahun hari tu? Takkan tak ingat kot? Peristiwa yang membuatkan semua orang yang aktif berduniakan alam maya duduk tak ketentuan hala tujuan, ibarat cacing yang kepanasan, tak pun ibarat kera kena belacan... Still tak dapat tangkap? Ok2... Straight to the point...

Ni kisah penutupan laman web sosial yang paling popular di alam maya iaitu pes pati ayam Facebook... Kan ke Facebook dijangka tutup pada esok hari... Saya yakin, pasti malah gerenti yang korang semua ada akaun Facebook... Kalau tak ada, baik korang buat cepat2... Sempat lagi kot nak buat sebelum detik 12 tengah malam 15 Mac 2011... Hehe!~ At least, korang dapat la jugak rasa macam mana ber-Facebook... (^_____^)V

Mesti ramai yang ter-tunggu2 hari esok sama ada berita tu betul atau tak... Kan? Kan? Kan? Dan mesti ramai yang mengharapkan agar berita tersebut adalah pelesu se-mata2... Ibarat mengharapkan sinar mentari yang cantik di mana ia akan menerangi alam semesta dan bisa menceriakan hari2 penduduk dunia... Walla!~ Dan saya yankin itu semua hanya rumour a.k.a hoax... Tak percaya? Jom kita ramai2 tunggu detik 12 tengah malam 15 Mac 2011... Hehe!~

Sebelum tu korang kena la buat persediaan mental dan fiziklal... Yelah, takut masa korang tengah ber-Facebook, tiba2 akaun korang disappear... Ha... Tak ke korang akan 'gelisah, ala resah, duduk di anjung sakit rindu...'. Masa tu la korang rasa menyesal sebab tak save gambar2 dan video2 yang telah di upload ke dalam Facebook, lagi2 kalau gambar2 dan video2 tu tak ada dalam simpanan komputer or lappy korang... Masak!~ Tapi, macam yang saya katakan tadi, ini semua hanyalah khabar angin se-mata2... Facebook akan terus beroperasi selagi saya tak ambil alih pengurusannya.... (^_____^)V


 Never say 'No to Facebook'...


But say 'Yes to Facebook'...


P/S : My main Facebook account dah 'tak ada'... T_____T Nasib baik saya ada other akaun...




6 comments:

edot said... [Reply]

mcm2 btol yerr.. :)

zubect said... [Reply]

facebook!!!!!!!!please dont go away!!!!!!!!!

SiS NaD said... [Reply]

eDoT : DooNia La KaTeRKaN.... :D

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK ZuBeCT : PLeaSe3!~ T_____T

logorithm said... [Reply]

Hari nih dah 16.03.2011. FB is still around... :-)

SiS NaD said... [Reply]

YeZZa!~ HePi WiF DaT!~ (^_____^)V