Sunday, March 13, 2011

Oh!!!~ Kontes 'Jumping High'!!!~ \0/



Sekarang ni tengah mood gedik nak join kontes lagi... Hehe!~ Kali ni kontes gambar 'Jumping High' anjuran Cik Tyra Cute ... Lompat la setinggi mana yang korang nak asalkan korang melompat... Haha!~ Cepat2 kalau nak join sebab kontes ni akan ditutup pada detik 12 tengah malam 21 Mac 2011 ni... Sila ke sini untuk baca syarat2 penyertaan ---> 'Jumping High Photo'

Saya memepertaruhkan gambar di bawah ni sebab ni la satu2 nya gambar saya melompat dan ini la gambar melompat yang saya ada seumur hidup saya!~ Yeay!~ Mari kita melompat!~ \0/
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

"Kami sedang melompat!!!~". Gambar ni diambil semasa saya dan officemates saya menghadiri taklimat di Desaru Damai Beach Resort pada tahun 2009... Saya yang pakai tudung hitam tu... Hehe!~ (^_____^)V


Dengan kuasa yang diberikan, maka saya dengan ini menge'tag' nama2 berikut :

P/S : Kontes kelima... Yeay!~ \0/

6 comments:

Tyratyra said... [Reply]

tengs sebab sudi joinn yaa.
goodluck ! ;D

SiS NaD said... [Reply]

MoST WeLCoMe CiK TyRa... n TeNGS SBab TRiMe KiJe uMaH SaYeR!~ (^_____^)V

marinahunny said... [Reply]

lompat jgn tak lompat ;)
akak singgah sini ;)

SiS NaD said... [Reply]

KaK MaRiNa : HeHE!~ JuMPiNG TaK BRaPe Nak HiGHeR Tu... THaNKS SiNGGaH!~ (^_____^)V

liyana said... [Reply]

heheheheh...
thanks ye menge'tag'...
nnti aku join =)

SiS NaD said... [Reply]

CiK LiYaNa : HeHe!~ MoST WeLCoMe GF My SeDaRa... (^_____^)V