Monday, March 14, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI SOAL CINTA



Hiks!~ Jangan marah tau!~ Asyik2 segmen beliau... Hehe!~ Eleh!~ Korang jeles kan? Sebenarnya korang pun join kan? Lagi2 kalau pasal cinta, lagi la ber-duyun2 nak join... Kalau nak join, kena jawab beberapa soalan yang dikemukakan oleh Abg Ben ... Segmen berakhir tengah malam ni... Lelaki jawab pasal perempuan, perempuan jawab pasal lelaki... Let's check it out!~
  1. LELAKI pilihan anda?
    Emm... Ok, apa yang akan saya nyatakan ini adalah ciri2 lelaki idaman saya, sejak dahulu sampai kini... Saya nak kan lelaki yang tinggi, berpelajaran, tak tinggal sembahyang, tak tinggal puasa Ramadhan, yang ada wawasan, memahami, penyayang, sayangkan saya seadanya, tak main2kan perasaan saya, pandai ambil hati saya, bla, bla, bla... Haish!~ Kalau nak senaraikan, sampai esok pun tak habis... Tapi apa yang nyatakan di atas adalah ciri2 wajib yang perlu ada pada lelaki idaman saya... (^_____^)V

  2. Perlukah lelaki SEKSI? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda? 
    Perlu kot!~ Saya suka tengok lelaki yang seksi... Tapi bukan seksi yang dedah2 badan tu, ok!~ Definasi lelaki seksi bagi saya adalah lelaki yang pandai menari dan pandai main instrument muzik... Oh!~ Seksinya lelaki yang sebegitu... Hiks!~

  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta... Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda? 
    Ya!!!~ Saya dah banyak melalui pengalaman sebegitu... Lelaki hanya akan berkorban sebelum memiliki cinta perempuan sebab mereka inginkan perempuan tu... Bila dorang dah dapat miliki cinta perempuan, dorang mulalah tunjukkan 'taring' dorang... Bila perempuan ajak keluar, dorang selalu akan busy kononnya busy dengan kerja padahal busy dengan kawan2... Lepas tu, mulalah buat perangai entah apa2 dorang sampaikan pasangan dorang terabai... Huh!~ (Err... Teremosi pulak!~ Tiba2 rasa geram!~)

  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan? Kenapa? 
    Of course!!!~ No poligami dalam kamus hidup saya... Entah la... Kalau saya dah memiliki cinta lelaki tu, saya tak akan kongsi cinta tu dengan perempuan lain... Lelaki itu adalah milik saya seorang!~ Perempuan lain tak boleh memiliki dia... Awas ya!!!~ 

  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain  apakah yang akan anda lakukan? 
    Arghhh!~ Saya bunuh diri kot... Tak pun saya bunuh perempuan tu... Silap2... Kami yang perempuan tak bersalah... So saya akan bunuh lelaki tu!~ Haha!~  Saya tak boleh nak terima hakikat kalau lelaki curang belakang saya...

  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ? 
    Lelaki la... Sebab dorang tahu yang kaum dorang semakin pupus,  so dorang ambil kesempatan di atas proses kejar mengejar oleh kaum perempuan untuk mendapatkan pasangan... Tak patut betul!~ 

  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ?? 
    Saya!~ Saya kalau dah bercinta, memang tak pandang lelaki lain... Jujur ni!~ Tak percaya??? Nak bukti??? Cuba tanya my buddies, my officemates, my cousins and my siblings... Tak percaya lagi? Cuba baca my blog... Cari label 'The Boys'... (^_____^)V

  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ? 
    Sangat!~ Mana boleh tengok pasangan kita berbual mesra dengan perempuan lain... Kalau nak mesra2, dengan saya la!~ Huh!~ 



    Saya rasa, jawapan saya penuh dengan emosi... Hehe!~ Geram pulak tiba2... Padahal tak ada boyfriend pun... Ngee!~


    P/S : Sekian saja untuk kali ini... (^_____^)V



18 comments:

saya YANA said... [Reply]

yes...no poligami..buat origami bole..hehe....

nescafe_ais said... [Reply]

Pandai menari seksi????hmmmm...

p/s:bila gerak2 mouse ada lambang MU..grrrrrrr...

SiS NaD said... [Reply]

CiK YaNa : HeHe!~ Tau TaKPe... JoM BuaT oRiGaMI SeSaMeR.... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

NeSCaFe aiS : YuP!~ TaRiaN MBuaTKan SeSeoRaNG Tu naMPak SeKSi... :D


P/S : MaaF La... SaYeR Die HaRD FaN MaN u... (^_____^)V

cik najihah said... [Reply]

hai...singgah bace pendapat kat sini...o..kuat cemburu ye,,hihi

shiqin said... [Reply]

haha, jgn bunuh2, KITE BAKOR !!
tanx singgah blog shqn.

siti hidayah said... [Reply]

salam singgah. bace pendapat kamo soal cinta. :)

Nora Shahaira said... [Reply]

macam-macam rupanya pendapat kita..yelah hati lain-lain kan..

akak n0ora membalas kunjungan

NiSha said... [Reply]

salam singgah..
santai dari blog abg ben
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

pRiNCe said... [Reply]

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
datnhg dari blog abg ben..
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

SiS NaD said... [Reply]

CiK NaJiHaH : HiKS!~ DiaM2 Je daH La.. NanTi HaBiS SuMeR Tau.. :p

SiS NaD said... [Reply]

CiK SHiQiN : HeHe!~ Ni MSTi PNGaRuH C uSoP KuaT SaNgat Ni... HiKS!~ MoST WeLCoMe DeaR... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK HiDaYaH : SiLeR BaCeR... HaRaP NJoY WiF MY oPiNioNS... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aKaK NooRa : Tau TaKPe.. LeN RuMPuT, LeN BeLaLaNG... HIKS!~ THaNKS KaK... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiSHa : THaNKS SBaB SiNGGaH... SiNGGaH2 La SLalu... (^_____^)v

SiS NaD said... [Reply]

iNChiK PRiNCe : THaNKS SBaB SuDi SiNGGaH... i WiLLL TeRJaH uR BLoG... (^_____^)V

Cik Anis said... [Reply]

haha, btol, sokong! awww~

SiS NaD said... [Reply]

CiK aNiS : HiKS!~ (^_____^)V