Thursday, March 3, 2011

Oh!!!~ JANGAN Pandang Kamera!!!~

 
Ok2... Kali ni saya nak join kontes lagi... Seperti yang dapat dibaca pada tajuk di atas, yang merah membara semangat waja menyala tu, ya (!), saya nak join kontes jangan pandang belakang congkak kamera... Kontes ni dianjurkan oleh Cik Dyanzjha yang comel... Kalau rasa tak malu nak join kontes ni, boleh la ke sini ---> Jangan Pandang Kamera!!!~ Dengan itu, saya mempertaruhkan gambar saya yang cun melecun ni untuk tatapan peserta lain dan tatapan cik puan punya kontes... Hehe!~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ni  gambar saya dan kawan2 semasa ber-review di Desaru Damai Beach Resort... Hehe!~


Maka, dengan kuasa yang saya ada, saya nak tag beberapa orang kawan saya di dunia blog ni...
  1. Cik Ziema Cun 
  2. Cik Lynn Comel 
  3. Cik Aki  Kiut
Sekian saja dari saya...


P/S : Ni kontes ke-4 yang saya join... Hehe!~

10 comments:

Miss dorayAki said... [Reply]

waaarghh~ mau join la! tq tag aki tau. klu smpat t, aki join. hehe

SiS NaD said... [Reply]

HeHe!~ WoKeY CiK aKi!~ (^_____^)V

dyanzjha said... [Reply]

tq join dis contest
gud luck:)

SiS NaD said... [Reply]

THaNKS DeaR... (^_____^)V

bro a'maL said... [Reply]

walopon rupa mu tidak ku lihat, tatapi, punggong mu tatap mnjadi pojaan hatiku... ekekekeke

ps.. xde kena mengena k. jgn amik ati

SiS NaD said... [Reply]

HaKHaK!~ aYaT!~ i LoiKe!~ (^_____^)V

bro a'maL said... [Reply]

http://www.facebook.com/Jawatankerajaan

where is your fb account?

SiS NaD said... [Reply]

NTaH La... TeTiBeR iNViSiBLe... KNe HaCK NGaN HaCKeRS KoT...

bro a'maL said... [Reply]

betul ke ni? ke Nad da delete abg?

SiS NaD said... [Reply]

LoR... BeTuL La... DaRi 1 MaC aRi Tu... TaPi NSiB BeK aDeR MY 2ND aCCouNT... (^_____^)V