Friday, August 5, 2011

Oh!!!~ Dugaan hari kelima puasa...

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Wah!~ Dugaan lagi??? Macam tak percaya je bila Nadiah Muhammad pemilik blog Oh NADIAH MUHAMMAD ! asyik diuji... 5 hari ber-turut2 pula tu... Entah apalah malangnya nasib si pemilik blog INI...

Haha!~ Sebenarnya hari ini saya tidak diuji pun... Penatlah asyik diuji je... Oh, saya bukan mempertikaikan ujian yang diberi oleh Allah tetapi sekali sekali nak 'berehat' dari dijui... Kadang2 saya dijuikaji oleh orang2 sekeliling, sampai longlai tubuh badan ini... Dalam bulan puasa pula tu...

Hari ini tidak diuji malah hari ini saya happy... Happy sebab gaji sudah masuk!~ Yeay!~ Jangan minta untuk saya belanja sebab duit gaji itu saya nak gunakan untuk taklimat di Tanjung Piai minggu depan... Oh!~ Taklimat oh taklimat... Tak habis2 dengan taklimat... Tapi taklimat kali ini lebih kepada 'vacation'... Mungkin ia akan menjadi 'vacation' yang akan diingati sampai bila2 jika kejadian2 aneh yang selau didengar mengenai tempat tersebut berlaku pada kami... Saya akan update fasal 'vacation' tersebut minggu depan...

Oklah... Nak tengok televisyen sebab ketawa Emak yang ber-dekah2 telah membuatkan saya terpanggil dan se-olah2 ditarik oleh magnet untuk duduk di hadapan televisyen...

Duit oh duit... (^_____^)V


P/S : Esok cuti... Yeay!~ (^_____^)V

16 comments:

ghab van hal said... [Reply]

wahh, banyak gaji..nak sket...

Ku Azhar said... [Reply]

hehehe bgus2..dduk elok2 dgn mak ye :D

Saleem Wahab said... [Reply]

nak duit tuh!-yes,esok cuti!

Dosh Saleem said... [Reply]

wah orang kaya! :p

marfieyra said... [Reply]

sis, tag sis untuk contest ;)

sYafIk-wAy said... [Reply]

nok wehh . hihi . my new entry da kuar .

d_LA said... [Reply]

bagus org yg byk dugaan ni..slamat boleh gaji la yer, dugaan byk biasanya kalo ada duit ni, nak beli itu nak beli ini..aja2 fighting..hehe..

mr.oren said... [Reply]

dalam kesusahan ada kesenangan...
dalam kesenangan pon ada kesusahan...
haishhhh~

SiS NaD said... [Reply]

Inchik GVH : Tak boleh!~ Hehe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Ku Azhar : Baik lah Ku.... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Saleem : Sila rompak bank ye... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Dosh : Hampir la... Haha!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Marfieyra : Thanks dear!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Syafiq : Akan diterjah!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Dila : Ya!~ Sedang berusaha melawan hawa nafsu!~ Haha!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Oren : Anda betul!~ (^_____^)V