Friday, July 1, 2011

Oh!!!~ Unbeliveable June!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Saya baru sahaja selesai menonton rancangan Imam Muda Musim ke-2 Final... Sekalung tahniah buat Imam Muda Hassan kerana menjuarai Imam Muda musim ini... Saya jangkakan Imam Muda Nazrul yang akan menang tetapi ternyata jangkaan saya itu meleset... Tidak mengapa... Kalah dan menang bukan ukuran kerana yang penting mereka sama2 saling memanfaatkan ilmu yang telah diberi sewaktu program Imam Muda berlangsung...

Berbalik kepada tajuk merah menyala di atas, bulan Jun merupakan bulan yang mempunyai entry paling sedikit untuk blog saya ini... Banyak betul dugaan yang saya tempuhi sepanjang bulan ini dan itu telah membantutkan pernghasilan entry yang ber-lambak2 dari saya...

Awal2 bulan saya terpaksa menghadiri kursus selama 4 hari... Untuk projek baru yang akan berlangsung pada bulan ini... Projek kali ini memerlukan kekuatan mental dan fizikal, tambahan pula kami turut akan melaksanakannya pada bulan Ramadhan nanti...

Balik dari kursus, tahap kesihatan saya amat tidak memuaskan sehingga membataskan jari jemari saya untuk menaip setiap butir perkataan untuk entry blog saya... Dan status kesihatan sayalah yang memberi dugaan yang paling hebat untuk saya pada bulan ini sehinggakan saya putus asa untuk menghadapi ujian Allah yang satu itu... Tetapi orang kata, jangan layankan sangat sakit kita itu sebab nanti lambat sembuh...

Lagi satu, kerana mood untuk on laptop besar gedabak saya ini kurang sedikit... Dengan erti kata lain, kemalasan melanda diri... Disebabkan Wani sudah balik dari kampusnya, saya hanya akan buat entry dengan menggunakan laptopnya disebabkan kemalasan tahap dewa yang saya alami... Maksudnya, kalau Wani on laptop baru saya buat entry baru... Kalau dia tak on, jangan haraplah nak ada entry baru... Nak senang saja kerja saya... Huhu!~

Lihat kotak kuning... (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


P/S : Esok rasa macam nak jalan2, tapi tak ada duit... Huhu!~ (^_____^)V

14 comments:

ghab van hal said... [Reply]

12 tu pun lagi banyak dari entry aku yang paling banyak untuk sebulan...kekeke...

Rizwan Ewan said... [Reply]

ok la 2.. sekurang2x ada.. ;) hehe

josrevalution said... [Reply]

salam sis nad..uuis..rasa-rasanya kita nie 2 kali 4 aje.hehe..dlm bulan june nie.mungkin lebih teruk lagi aku punya tu!.tu pasal lah aku kata 2x4.kalo 2x5 sama2..hahaha..xpe2.sama2 kita untuk teruskan usaha di bulan2 akan mendatang..spt blog henry zackery sblm nie setiap hari bro nie bercoleteh dan berkomen tapi skg dah sebulan x update!.ntah apakah jedah juga dgn beliau nie..hehe..sy harap dia still ok2 aje..tomok-berkhawin-juga-akhirnya

Ku Azhar said... [Reply]

love june!! hehehe nk buat cmne anniversary 7 June hehehe

Nobita Sensei said... [Reply]

Dapatlah disimpulkan disini, semakin banyak 'on', semakin banyak 'entri'.

EZAN IDMA said... [Reply]

kene la rajin update. dan harap wani selalu on hehehe

d_LA said... [Reply]

dla pun bajet imam nazrul yg menang tp xpela, dua2 mmg bagus kan..lbh kurang sm je kita nad, bln 6 pnye entry ada 15je..haha

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Ghab : Yeke? Sis rasa ni jumlah entry paling sedikit.... :(

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Rizwan : Ada memang ada, tapi tak banyak... :(

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Jo : W'salam Jo... Tula pasal... Bulan Jun bulan paling bz la... Inchik Henry tu Sis tatau nak cakap... Sebelum ni aktif je... Sekarang menyepi... :(

SiS NaD said... [Reply]

Ku Azhar : Wah!~ Anni on June ya??? Tahniah!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Nobita : Terima kasihh kerana memberikan kesimpulan.... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Ezan Idma : Tula pasal... Tapi sekrang Wani dah balik kampus... :(

SiS NaD said... [Reply]

Cik Dyla : Tula... Sis suka IM2 Nazrul... Kita serupa... :(