Monday, July 4, 2011

Oh!!!~ Kisah benar kaki 'clubbing'!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Wah!~ Seronok gila ber-clubbing ni... Dan saya akui yang saya memang suka ber-clubbing... Ni nak cerita sikit pasal hidup saya dan clubbing bagai ni... Bukan cobaan, tapi kenyataan... Bukan mimpi, tapi realiti... (^_____^)V

Masa saya di sekolah dulu, saya memang aktif ber-clubbing... Entah kenapa saya suka sangat2... Sampaikan tak pedulikan perkara lain dah... Sampai macam tu sekali... Ish3!~ (-_-") Macam2 club yang saya pergi... Kalau kawan ajak, saya akan join dorang... Pantang diajak la masa tu... Gila clubbing la katakan... Tapi mak abah saya tak tahu pun saya join clubbing2 ni... Senyap2 sudaa... Hehe!~

Tapi masa study kat salah sebuah universiti di utara, saya dah kurang sikit ber-clubbing ni... Bukannya apa, masa tu kena la fokus gila2 remaja dengan study... Dengan assignment-nya, aktiviti kolej lagi, jumpa pensyarah2 lagi, exam yang macam killer... Huh!~ Masak!~ Naik tepu jugak kepala ni bila tak ber-clubbing... Mahu mati dalam iman masa tu jugak!~ Lagi satu, kat sana tak ada club2 yang best tak hengat. So kalau nak hilangkan stress, saya dengan teman2 tak kiralah teman sekuliah, teman seblok, teman sekolej mahupun teman sebilik akan jalan2 makan angin hirup udara segar bugar bak bunga2 mekar di taman di Tasik Guthrie atau panjat Gunung Santubong Puncak Vista...

Actually, dengan ber-clubbing ni buatkan saya release tension... Hilang segala masalah difikiran, ingatan mahupun diminda... Best gila vavi bila ingat balik... Selain tu, saya boleh kenal dengan ramai orang, lagi2 dengan abang2 kacak lagi handsome bergaya... Itu pun kalau ada la... Hehe!~

Kalau nak tahu, dulu masa sekolah saya aktif ber-clubbing dengan Persatuan Puteri Islam!~ Wah!~ Solehahnya saya!!!~ (^_____^)V Haha!~ Apa korang ingat saya kaki kelab malam ke? Gotcha!~ (^_____^)V Gila la saya kalau pergi ke jalan maksiat tu... Mati hidup semula pun saya tak akan jejakkan kaki ke situ!~ InsyaALLAH... Mudah2an iman di dada ni cukup kuat untuk hindarkan hasutan2 makhluk berapi tu...


P/S : Kalau ada club2 best yang boleh saya sertai, please inform me... (^_____^)V



12 comments:

Apih El Nino said... [Reply]

Seumur hidup tak pernah Puteri Islam :P

josrevalution said... [Reply]

SALAM SIS NAD..er ingatkan sis lepak kat club yg tmpat minum beer tu.hahaha...tu lah rasa pelik aje tadi tengok tajuk cara blogwalking tanpa halangan

JIJI YU said... [Reply]

kelab mak datin diva

ZIEMA said... [Reply]

mati2 ingatkan pegi kelab joget2 tu haha.. aktif koko rupenye :p

MamaEma said... [Reply]

hahha..diperdayakan rupanya...

d_LA said... [Reply]

wahahah..suspen je taw..ingatkan betul2 gi club..lame x masuk UUM yg hijau tuh

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Apih : Tapi kamu boleh dapatkan 'Puteri Islam'... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Jo : W'salam Jo... Haha!~ Entry tu dah lama terperap... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Puan MamaEma : Hehe!~ Sekali sekala... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Cik Ziema : Haha!~ Sis tak suka joget2... Sis suka menari je... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Jiji : Pernah pergi kelab tu ke? Haha!~

SiS NaD said... [Reply]

Cik Dyla : Nanti kita buat rombongan ke UUM ea? (^_____^)V