Tuesday, April 5, 2011

Oh!!!~ Tak pasal2 jadi 'Minah Kilang'!!!~

Haa... Itulah yang berlaku di pejabat office hari ini... Mentang2lah semalam kami duduk berlenggang kangkong di tepi perigi beracun milik Kak Senah, hari ini kami dibuli bagai seorang hamba diarahkan itu ini oleh tuannya... Huh!~ Haha!~ Gempak tak ayat tu? Saja je bagi gempak sikit, tapi memang betul kami 'dibuli'... 'Dibuli' jadi 'Minah Kilang'!~ Oh, tak pasal2 jatuh standard saya yang ala2 anak raja ni...

Actually, bukan dibuli teruk2 pun... Tapi sebelum rehat, group kami (group 'List Frame') diarahkan oleh orang atasan untuk memasukkan barang2 ke dalam goodies bag untuk taklimat yang akan berlangsung esok hingga Jumaat di Pasir Gudang... Oh, seronok tak terkata, ok!~ Kenapa seronok? Sebab dah ada kerja walaupun just buat kerja yang senang macam tu... Tapi ada saya kisah??? Asalkan ada kerja, itu dah memberikan satu kepuasan kepada saya!~ Hehe!~ Hebat tak saya??? Kata pekerja contoh!~ Wallawei!~ So, berkerjasamalah kami kaum perempuan yang seramai 10 orang itu untuk men-settlekan goodies bag tersebut... 5 orang stapler dokumen2 untuk taklimat, 5 orang lagi memasukkan barang2 ke dalam goodies bag... Semuanya ada 197 goodies bags untuk diagihkan esok...

So, esok sampai Jumaat saya tak dapat nak update blog kesayangan saya ni kerana saya terlibat di dalam taklimat tersebut... Huhu!~ Tengah sedih tak terkata ni... Rasa macam nak hempaskan badan kat katil je... Tapi tak boleh nak buat macam tu sebab takut tertidur... Beg baju tak kemas lagi ni... Esok pergi pejabat office terus bawa beg baju sebab tengah hari tu terus gerak ke Pasir Gudang bersama teman2 seperjuangan... Konvoi dalam 30 buah kereta kot!~ Yeay!~ \0/ Di mana kami akan menginap, 'Biarlah Rahsia' bak kata Dato' Simply Siti... Takut nanti peminat2 saya dalam blog ni serbu saya kat sana pulak... Nanti saya jadi glamour, teman2 seperjuangan saya jeles pulak... Huhu!~ (^_____^)V

Oklah, ini entry terakhir saya sebelum saya bertolak pada esok hari... InsyaALLAH, panjang umur kita jumpa lagi pada hari Jumaat malam!~ Takpun pada hari Sabtu sebab baru teringat Jumaat malam ada Imam Muda dan Maharaja Lawak!~ Hehe!~ Apa2 pun, saya sayang korang semua!!!~ (^_____^)V


P/S : Kepada bloggers yang ada tinggalkan komen pada entries saya, saya akan review your blog later... Jangan risau, saya tak suka kalau tak review balik pengomen2 saya... (^_____^)V

12 comments:

nida husna said... [Reply]

jgn sodeh2..gud luck utk taklimat tu :)

aNiS aNiSa said... [Reply]

take care yer sis nad =)

latest entry : Hati Seorang Wanita~

josrevalution said... [Reply]

iye..aq sokong..jgn sedih2..x bek..huhu...oppss..blog chanteq aq dah bloglist ke blog aq..pls bloglistkan blog aq juga yer..tdownload any program secara premium free punyalahq...

Henry Zackery said... [Reply]

jgn la sedey2 ye :)

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

fienaz said... [Reply]

jangan sedey-sedey...ape-ape pun, salam terjah dari saye...(^_^)

cujen said... [Reply]

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiDa : HeHe!~ DaH SeLeSaI pUn... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aNiS : THaNKS DeaR!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JoS : TaK SeDeY PuN... HePi Je Ni... HeHe!~ WoKeY, aKaN D BLoGLiSTKaN.... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK HeNRY : TaK SeDeY La... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FieNaZ : SLaMaT DaTaNG Ke BLoG SiS!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK CuJeN : SLaMaT SiNGGaH!~ (^_____^)V