Saturday, April 9, 2011

Oh!!!~ Penat tapi seronok!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Hari ini saya menghabiskan masa online saya dengan blogwalking dan tinggalkan komen2 yang munasabah dan bernas di blog2 yang saya terjah tu... Blog2 yang ada entry baru akan saya terjah... Sudah 3 hari tak terjah blog kawan2 dan sudah 3 hari tak update my lovely blog ni... Gara2 pergi kursus... Huhu!~ Rindu sangat dengan blog comel saya ni... Err... Comel ke? Saya rasa macam nak buat pembaharuan la kat blog saya... Memang dah fikirkan pun pembaharuan2 yang akan dibuat tu... Cuma belum terlaksana lagi... Tengoklah dalam masa terdekat ni...

Selain tu, saya turut melakukan walking ke facebook rakan2 setelah sebulan facebook saya 'hilang'... Masa mula2 buka balik  facebook on 1st April hari tu, saya rasa macam facebook tu nothing for me... Macam bosan pulak bila on facebook... Ramai rakan2 yang menegur di facebook, tapi kebanyakannya saya buat don't know je... Malas la nak balas balik... Tapi ada certain tu yang saya balas bila perlu je... Buat masa ini, blog adalah dunia saya walaupun sebelum ni saya memang terkenal sebagai kaki facebook oleh rakan2...

Eh, rasa seronok pulak menaip guna laptop Wani... Rasa santai gila... Oh ya, Wani balik rumah hari Selasa hari tu selepas Mak dan Abah hantar dia pulang ke kampus Ahad lepas... Sehari je dia duduk kat kampus, dia dah balik semulake rumah gara2 tikus... Seekor tikus didapati mati terbakar setelah bermain seekor2 di pusat janakuasa utama kampus Wani... Tak pasal2 1 kampus dia tak ada elektrik dan diisytiharkan darurat... Hari Isnin depan baru boleh balik ke kampus... Disebabkan kepulangan dia, hari ini dan hari esok jadual saya pack dengan aktiviti jalan2 bersama dia... Yeay!~ \0/ Saya ni masih nak ber-jalan2 walaupun duit dipokett sudah kering... Huhu!~ Nampaknya terpaksa la buat loan dengan Mak dan Abah sementara menunggu gaji pertama saya... Huhu!~

Oklah, saya nak ber-siap2... Kejap lagi nak keluar... Malam nanti jumpa lagi ya!~ (^_____^)V


P/S : Rasa macam nak beli kasut je... Hehe!~ Tapi confirm kena marah dengan Abah sebab saya ada 4 pasang kasut yang tak digunakan dan hanya tersadai di rak kasut... Huhu!~

12 comments:

cik sakura said... [Reply]

hehe..sekadar berkongsi cerita..papa akan menggeleng kepala bila dengar cik sakura nak beli kasut sbb yg xpkai pun ada lagi..

Izyan Masri said... [Reply]

NI YANG NAK SEMANGAT BLOGWALKING LAGI NI XD

cik Suka Suki@Atikah Latiff said... [Reply]

terima kasih kerana tinggal kan tapak kaki di belog kite. hee keep in touch blogger :)

aNiS aNiSa said... [Reply]

suka kumpul kasut ek

sama mcm sy..

slalu kna mrah gk sbb byk kasut yg xguna..

tp bila nmpk yg cntik2 ja kira nk smbar..pdhai duit bukan ada sgt sob3

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

whitecappuccino said... [Reply]

tiap kali gi shopping kedai kasut yg akak banyak singgah..sukerrrr beli wedge shoes!!!

OKEdChokelaT said... [Reply]

hehe...sama la...sedang buat BW ni haa...wireless ngah laju...guna berokban tu jgn harap la nak wat BW sgt..stakat 10 blog bule la..huhu..nak tgu loading...ya ampunnnnn...

SiS NaD said... [Reply]

CiK SaKuRa : HaHa!~ NaMeR PoN PoMPuaN... TaK LeH LaRi DaRi MBeLi KaSuT... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK iZYaN : JuJuM KiTeR BW aMai2!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aTiKaH : MoST WeLCoMe DeaR!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aNiS : Tu La PasaL... KDaNG2 WiT TaKDe, TaPi NaK BLi GaKS... NaK TaNaK KNe La WaT LoaN NGaN PaReNTS, TKuT BLe DaH DaPaT GaJi, KSuT 'LeSaP'... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

aKaK WHiTeCaPPuCiNo : SaYeR TaKDe aGi KaSuT WeDGeS... TPi TiNGiN NaK BLi... HuHu!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CoK oRKiD : SMe La... MaLaM2 TaKDe KiJe, BW Je La Ke BLoG RaKaN2... (^_____^)V