Sunday, March 27, 2011

Oh!!!~ Duniaku gelap gelita!!!~

Malas nak merepek.. Nak straight to the point... Macam kita semua tahu, malam tadi berlangsungnya kempen 'Erath Hour'... Saya pun tak terkecuali menyahut kempen tu dengan menutup lampu bilik dan ruang tamu... Tengok bola Malaysia lawan Etoile FC dari Perancis di padang Singapura dengan keadaan penuh kegelapan... Oh, dimanakah nur iman saya? Hukhuk!~ 

  Kegelapan melanda Bumi kediaman saya... Err... Kediaman Abah saya... (^_____^)V

Ni masa separuh masa pertama...


Masa separuh masa pertama, Malaysia dapat menyumbatkan satu gol... Hasil jaringan oleh siapa entah, lupalah... Hehe!~

Malaysia 1, Etoile FC 0...


Tapi, masa separuh masa kedua, Etoile FC berjaya menyamakan kedudukan... Tak kisahlah... Ni pun perlawanan persahabatan kan... Tapi, yang membuatkan saya rasa nak gelak, masa dah bukak lampu tu, ada perkara yang tak terduga yang berlaku... Nak tahu? Jom tengok kat bawah... (^_____^)V
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Amir dan Aiman dah terbongkang... Haha!~

Ni la akibatnya kalau bermain sepanjang hari...


P/S : Nak ber-siap2 pergi dating dengan family.... (^_____^)V

10 comments:

storyfromme said... [Reply]

hahaha...dorang penat sangat la tu.

Henry Zackery said... [Reply]

ramai jugak yg join tutup lampu nie.. tapi ada jugak yg tak tutup lampu..hehe

Teka Gambar Kembali Lagi

Adinda Amy Sensei said... [Reply]

hai sis nadiah....apa khabar?

Wan Gerrard said... [Reply]

hehehe adik tu tidur lak..memang menyokong earth hour ^_^

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaD : Tau TaKPe... KaDaNG2 SiS NeK GeRaM TeNGoK DoRaNG aSeK MaiN Je... GRrrrRr!~

SiS NaD said... [Reply]

iNchiK HeNRY : iNCHiK HeNRY TuTuP LaMPu TaK? HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK aMY : HYe DeaR... aLHaMDuLiLLaH, SiHaT2 Je... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK GeRRaRD : KNe La SoKoNG... TiaP2 Tah\HuN PuN SoKoNG... CMe TaHuN Ni PLiNG SMaNGaT!~ (^_____^)V

MamaEma said... [Reply]

hehehe..bila gelap budak takut..lalu pejam mata terus terlena....

ooooo...time earth hour tu, akak kt kedai makan.... nasib baik kedai tu tak tutup lampu..huhuhu

SiS NaD said... [Reply]

SiB BeK KDai Tu TaK TuTuP LaMPu... Lau TaK, TKuT aKaK MaKaN BNDe LeN LaKS... Ne Tau KoT2 aDeR BiNaTaNG JaTuH Lam PiNGGaN... HeHe!~