Tuesday, March 29, 2011

Oh!!!~ Cerita Asmara 2 buatkan saya terliur!!!~

Ini tidak adil!~ (Ayat tersebut selalu digunakan oleh Si Dia yang hanya tinggal kenangan... Hukhuk!~). Korang tengok cerita Asmara 2 tak tadi? Kalau tak tengok, memang rugi la... Kalau tak, mesti korang boleh terliur dengan saya... Serius, saya betul2 terliur masa tengok part tu... Bukan part masa si Melati uwek2 (muntah la tu)... Bukan juga part masa Asrama Asmara bercengkerama dengan Melati di atas katil... Dan bukan juga masa part Zalia belajar berjalan dengan gigilnya... Haha!~ Nak tahu apa yang buatkan saya terliur? Jom tengok bawah!~ Bukan bahagian bawah badan anda, ok!~ (^_____^)V
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ok, saya tahu lukisan saya ni buruk dan tak membuatkan korang terliur... (-_-")


Itulah yang buatkan saya terliur... Melati memang nak kena tau... Ada ke patut dia makan ASAM depan saya!~ Ini tak adil!~ Huh!~ Dia syok2 je makan asam kat sana, sedangkan saya kat sini terliur... Saya ni dah la KAKI ASAM (!!!), dan sedang dalam proses mengurangkan memakan asam... Tak bolehlah tengok asam, mesti terliur sangat2... Tadi pun asyik telan liur je... Huhu!~

Dulu arwah Atok selalu belikan asam untuk kami adik beradik kalau kami satu family balik kampung... Boleh dikatakan tiap2 hari kami adik beradik disogokkan dengan makanan junk food tu oleh arwah Atok... Bila dah balik rumah, kami akan tetap mencari asam, sampaikan Abah marah kami... Abah selalu cakap, "Macam mana la badan tak kecut, asyik makan asam je...". Kalau nak tahu, badan kami adik beradik kurus2, tapi kami takde penyakit bulimia atau aneroxia... (^_____^)V Bukan kurus sangat pun, slim ala2 model je... Hehe!~


P/S : Nak tahu apa lagi yang boleh buatkan saya terliur? Nanti2 saya cerita... (^_____^)V

16 comments:

NiSha said... [Reply]

a'ah la kan sekarg susah nak dpt asam..
mmg mcm sedap nye melati tu makan.. iisshhh

storyfromme said... [Reply]

bf saya pon suke asam.die tu memang hantu asam.naseb baik tak kurang asam.

solo molo said... [Reply]

sy kuat makan asam dan jeruk...
dah macam ketagih dah...


entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

SiS NaD said... [Reply]

CiK NiSHa : Tau TaKPe... HaiSH!~ Pai SKaNG SiS TeR-iNGaT2... (-_-")

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaD : HeHe!~ NaNTi DieR LaKS YaNG NGiDaM aSaM MaSeR FaD PeKneN!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK SoLo : WoHoo!~ JaNGaN MaKan SaLu, aSiD Tu... HuHu!~ (^_____^)V

raudhah said... [Reply]

salam, tgk tu...sis nad pun tak ley pantang makan asam ...hahaha...camner la kita nak pantang makan mende sejuk...

sis nad hantu asammmm owwhhh!!!! yeahhhh[-___-"]

SiS NaD said... [Reply]

CiK RauDHaH : SiS NGaH BPaNTaNG La Ni... DaH LMe TaK seNTuH aSaM Tau... Wuu!~ T_____T

Cikin said... [Reply]

hehehe . sblm ni pon suka gila maakan asam . tp sejak exam , tak makan dah , hehe .

SiS NaD said... [Reply]

BaHaYa Lau maKan TiMe eXaM... LeH SHoRT SeL oTaK... HeHe!~

Wan Gerrard said... [Reply]

banyak benda ke buat kamu terliur? :P ish2

cikblurr said... [Reply]

hahahaha..sama la kita...suka sgt2 mkn asam...sedappp sampai mnjilat jari....

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK GeRRaRD : HaHa!~ MakaNaN BiSa WaTKaN SaYeR TeRLiuR... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK BLuRR : TLaN LiuR Je Ni BiLeR CiK BLuRR SBuT PKaTaaN Tu... HuHu!~

dott said... [Reply]

ha'ah , memang terliur . nyummmy :)

SiS NaD said... [Reply]

CiK SHaiDaH : NYuM3!~ (^_____^)V