Tuesday, February 1, 2011

Oh!!!~ This is really not me!!!~

Ok2... Jangan gelabah tak tentu pasal... Actually, saya cuba untuk 'menyahut' seruan kawan2 a.k.a komen kawan2 yang mengatakan mereka pening bila baca style tulisan saya kat blog saya ni yang kejap kecik kejap besar... Dan saya sedang mengambil tindakan ala2 menyahut komen2 dorang dengan cuba menaip blog saya ni secara normal... Tapi serius saya katakan yang SAYA TAK BIASA!!!~ Oh... Saya rasa macam orang cacat je bila menaip tanpa menekan 'shift' button.... Hukhuk!~

Kalau nak tahu, format tulisan yang kecik besar kecik besar tu memang trademark saya... Saya mula menaip macam tu sejak 2008 lagi... Kat Facebook ke, kat MySpace ke, kat Friendster ke, kat Twitter ke, memang macam tu la gaya penulisan saya... So, memang dah terbiasa dan tak boleh nak ubah dah... Taipan saya rasa macam kurang lancar je bila tak tekan butang 'shift' tu...

Memang la kalau menaip seperti yang saya sedang lakukan ni nampak kemas, tersusun, rapi, cantik, bergaya, menarik dan memang da bomb la senang cerita... Tapi gaya tulisan kecik besar kecik besar tu membuatkan blog saya nampak unik, menarik, sebab lain dari yang lain... Ada tak blogger atau pemilik laman web sosial yang lain yang mempunyai gaya penulisan macam saya? *wondering*

Ok la... Saya nak tanya pendapat para pembaca blog saya ni, korang selesa tak dengan gaya penulisan saya yang kecik besar kecik besar tu? Ada siapa2 yang rasa terganggu tak? Sebab serius saya tak biasa nak menaip secara tulisan normal... So saya nak minta pendapat korang la... Mana la tahu ramai yang tak selesa, so saya akan cuba perbaiki a.k.a menukar gaya penulisan saya kepada format yang normal macam ni...

Saya tengah sedih ni... Takut ramai yang tak selesa je coz saya tak sanggup nak tinggalkan gaya penulisan kecik besar kecik besar saya tu... T_____T

Tapi kan, tiba2 je saya terfikir, ''Pedulikan sama peng-kritik2 tu... Ini blog saya, so suka hati sayalah!~". Tapi bila fikir2 balik, kalau ianya menyusahkan para pembaca blog saya ni, mesti dorang dah tak nak baca blog saya lagi!~ Oh!!!~ Sesungguhnya saya dalam dilema!!!!!!!!!!!~




P/S : Saya mengambil masa yang lama untuk menyiapkan entry ini kerana ketidakbiasaan saya tu... (-_-")

12 comments:

bro a'maL said... [Reply]

1. xde, x penah jumpa
2. i'm ok jek

SiS NaD said... [Reply]

HaHa!~ THaNKS aBG... ;)

[senandunghatiku] said... [Reply]

Salam kenal Nad..
sekadar pandangan..mencacatkan fungsi huruf..coz huruf kecil n bsr ada fungsinya sendiri.apapun terpulang kpd tuan punya..:D

惄 Fatin said... [Reply]

hey,nice post..ade fb kan?boleh join SAYS.MY untuk cari side income,juz klik nih
http://says.my/int/invite

dy juz advertise iklan2 kat fb kite,payment akan dapat based oon unik klik,,

bende ni x gune dwet pon,juz usaha kite untuk dapatkan extra income..huhu

BTW I FOLLOW UR BLOG,,HUHU

yangbaik said... [Reply]

okey... gaya tulisan macam ni baru senang baca... taklah terkebil2 bijik mata ... biarpun blog ini anda yang punya... tetapi ia untuk tatapan dan bacaan orang lain jugak kan...
keep up good works... hehehe soriiiiii

SiS NaD said... [Reply]

CiK SeNaNDuNGHaTiKu : HeHe!~ THaNKS ea 4 uR CoMMeNT... SaYeR aKan CuBeR PeRBaiKi... :)

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaTiN : oKieS DeaR!~ ;)

ayu sleeping in da house said... [Reply]

depends kat pembace tuh la kan..tapi i ok je:))

SiS NaD said... [Reply]

aKaK YanG BaiK : HuHu!~ THaNKS ea KoMeN... aPPReCiaTe iT!~ (^_____^)V

ziema said... [Reply]

kalau ziema prefer yg biase2 jek.. sometimes kne gak cinsider reader kite :)

but overall ikot la pe yg kite slesa kan??

SiS NaD said... [Reply]

CiK aYu : HeHe!~ aDeR YaNG oK, aDeR YaNG TaK... :D

SiS NaD said... [Reply]

CiK ZieMa : aMai YanG CaKap CaMTu... SKanG Ni PuN NGaH BeSeKaN DiRi NGan YanG BeSe Tu... HuHu!~