Wednesday, February 2, 2011

Oh!!!~ Saya rasa macam nak demam!!!~

Sekarang ni saya sedang rasa seram sejuk je... Dari petang tadi... Rasa macam tak sedap badan la... Senang cerita, rasa macam nak demam... Tapi sempat lagi nak berblog... Hehe!~ Kalau dah addict, apa pun bisa ku redah!~ Cewah!~ Tapi, serius saya cakap yang saya dah addict dengan blog... Menulis blog ni ibarat macam mengambil dadah bagi saya... Kalau tak tulis, jadi gian... Silap2, 'mati' la saya... Wah!~ Sampai begitu sekali ye penangan blog dalam hidup saya... Ish3!~ (-_-")

Ok... Berbalik kepada tajuk di atas, saya memang rasa macam nak demam... Tapi kalau saya demam, macam mana saya nak kutip angpow esok??? Saya ni dah la mata $$$... Nak makan/kumpul limau lagi... Esokkan 'Chinese New Year'!~ Sebelum saya terlupa, saya nak wish "Happy CHinese New Year buat para blogger yang berbangsa Cina dan buat rakyat Malaysia yang berbangsa Cina... 1 Malaysia!!!"

Mungkin saya tak dapat nak update blog saya ni buat beberapa hari kalau kesihatan saya tak mengizinkan... Oh!!!~ I will miss my blog!~ Tapi kalau tiba2 korang ternampak update dari blog saya, that's mean saya dah sihat... Tak pun mungkin sebab saya dah ketagih dengan blog dan tak boleh tinggalkannya tanpa update2 terbaru (kalau saya masih tak sihat)!~ "Nadiah, kamu ni dah teruk ni!~ Buat2 la berehat...". Ish!~ Sibuk je la my twin ni... Huh!~

Ok la... Nak rehat sambil tengok tv... Lepas tu boleh ambil ubat dan tidur!~ Malam ni ada cerita best kat tv3!~ 'IP Man'!!!~ Masa keluar kat wayang tahun lepas, tak dapat nak tengok... So, bila dah keluar kat tv secara percuma, takkan nak lepaskan??? Hehe!~ Ok la... Chow Chin Chow!!!~ (^_____^)V


P/S : Selamat Tahun Baru Cina buat David Teoh sekeluarga... Hehe!~

6 comments:

Mr. TN_SkY said... [Reply]

hurm..hope get well soon Oke? =_=
take care ya.. <--yg menulis nie pun demam jugak lolx hehe

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

SiS NaD said... [Reply]

eNCiK SKy : u Too... MoGa KiTeR SaMeR2 PaT KuTiP aNGPoW YanG BaNYaK!~ NGee!~

mrs.sabri said... [Reply]

mudah-mudahan mereka selamat..sama2 la kita berdoa..

SiS NaD said... [Reply]

Ye MRS SaBRI... MuDaH2aN... (^_____^)V

misz sheyla said... [Reply]

MUDAH-MUDAHAN SELAMAT..AMIN

SiS NaD said... [Reply]

YuP SHeYLa... aMiN... :)