Sunday, February 6, 2011

Oh!!!~ Kisah binatang tahap 18SG...

Ini adalah kisah binatang yang berunsurkan keganasan... Jadi budak2 under age adalah dicadangkan untuk tidak membacanya... Pengawasan ibu bapa adalah diperlukan... Kekuatan iman juga amat diperlukan kerana unsur ganas yang terlampau!~

Badak dan monyet (sape lagi bijak dan kejam??!). Alhikayat, dalam sebuah hutan ada seekor badak sumbu dan seekor monyet... Mereka ni memang tak pernah baik, selalu je bertengkar..

Pada suatu hari, sedang mereka bertengkar, mereka terjumpa sebuah pelita ajaib... Dipendekkan cerita, setelah digosok, keluarlah seekor jin... Jin itu setuju untuk mengabulkan tiga permintaan bagi kedua2 menatang itu...

Permintaan 1 Badak : Saya mahu semua badak sumbu di dalam hutan ini adalah betina, kecuali saya... Hehe!~

Permintaan 1 Monyet : Saya mahu sebuah motor Harley Davidson...

Jin tu kelip mata, bling... Semua badak lain kat situ jadi betina, pastu ada sebuah Harley Davidson 1300cc warna hitam...

Permintaan 2 badak : Saya mahu semua badak sumbu kat negeri pahang ni betina kecuali saya... Hehe!~

Permintaan 2 monyet : Saya mahu jaket kulit hitam dengan helmet Shoei...

Jin tu kelip mata lagi, bling... Semua badak di Pahang dah jadi betina, dan monyet tu pun dapat barang2 mat motornya tu..

Lepas tu jin tu kata "Ini permintaan terakhir kamu, fikirlah dengan baik2"

Badak tu pikir sejenak lepas tu kata, "Saya mau semua badak sumbu kat Malaysia ni betina yang cun melencun ghilerrr... Kecuali saya...".

Jin tu pun kelipkan mata and then bling... Maka tinggallah badak tu satu2nya badak jantan satu Malaya nihh...

"Hah monyet, awak nak apa pulak... Kasut boot kulit ke?" tanya jin.

Monyet tu memakai helmetnya, naik atas motor Harleynya, start enjin, kemudian melihat pada badak yang tersengih lebarr tu, "Saya mahu badak tu jadi GAY"

Jin tu pun kelipkan mata, bling....

Maka meraunglah badak sumbu tu sepuas2nya... "Mana aku nak cari badak jantan ni nyah... Ish... Tak kuaassa nyah"

Moral: Jangan kawan dengan monyet


P/S : Tapi jadi la sebijak monyet... Kerana monyet itu sangat bijak!!!~ (^_____^)V

6 comments:

manggosteen said... [Reply]

haha..sengal punya monyet..

SiS NaD said... [Reply]

oiT!~ MoNYeT Tu BiJaK La... :D

ziema said... [Reply]

haha!! lawak gila :D

SiS NaD said... [Reply]

CiK ZieMa : HeHe!~ KaT KoSe MaK... :D

bro a'maL said... [Reply]

adesssss.. mana ko dapat cerita nih..

SiS NaD said... [Reply]

HaHa!~ CiTeR Ni DaH LaMeR La BanG...