Tuesday, September 18, 2012

Oh!!! Doa supaya dijodohkan dengan orang yang kita suka sangat2!

Assalamualaikum semua! (^_____^)V

Kepada yang masih single a.k.a solo molo a.k.a belum berteman, adakah anda ada menyukai atau mendambakan seseorang? Jika jawapan anda adalah 'ya', di sini saya ingin kongsikan satu doa yang mungkin mustajab, murjarag lagi berkesan bagi anda...



Hehe! Ini hanyalah sekadar gurauan semata... Saya dapat pun dari Fecbook rakan2... Tapi, tak salah bukan untuk mencuba? Selamat beramal... (^_____^)V


P/S : Setiap orang telah ditetapkan jodoh masing2... (^_____^)V

10 comments:

BLADE EDGE said... [Reply]

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Aesya Zealous said... [Reply]

yang last tu mcm xpatut je.. hikhik

SiS NaD said... [Reply]

Blade Edge ---> W'salam WBT... Thanks sebab sudi singgah blog Sis... InsyaAllah, ada kesempatan, Sis singgah... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Aesya ---> Hehe! Tapi tak mustahil ada yang buat... (^_____^)V

Anonymous said... [Reply]

hahahaha.....nk try la...


Deli24 said... [Reply]

baru na buat...tp yg last tu mcm ta elok plak...

Anonymous said... [Reply]

siapa sebenarnya jodoh aku?

Anonymous said... [Reply]

masih menunggu dan akan terus menunggu,andai kata masih belum berjumpa,smoga dijodohkn dgn org yg ak suka disyurga.jika dia memang telah dimiliki didunia ini dan berbahagia dgn pasangannya di syurga nanti,semoga Allah akn ciptakan buatku org spertinya disana nanti.wajah spertinya,perangai spertinya,dan segala2nya spertinya..kerana aku yakin,tiada apa yg mustahil.sya cuma nk dia..insyaAllah.kbye.

SiS NaD said... [Reply]

@Deli24
Ini adalah gurauan semata dear... Jangan buat yang last tu... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

@Anonymous
InshaAllah... Teruskan berdoa dan jangan putus harap... (^_____^)V