Saturday, September 3, 2011

Oh!!!~ Wordless Hari Raya...

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Macam mana dengan sambutan raya korang? Confirm meriah... Sambutan raya saya biasa2 je... Macam biasa, saya dan famili balik ke kampung yang terletak nun jauh di Melaka... Hehe!~ 2 jam setengah perjalanan je... Abah dan Emak satu kampung, so tak bergaduhlah bila nak balik kampung... Jalan kaki lebih kurang dalam 10 minit tapi kalau naik kenderaan, dalam lebih kurang 1 minit je!~ Betapa dekatnya rumah nenek2 saya... Eh!~ Kata wordless tapi ni dah ber'word'2 dah... Haha!~ Tiba2 jari jemari ni terajin nak menaip bebanyak... Layankan je...

Tahun ni, kami satu famili tak puas beraya sebab tak semua rumah saudara mara yang kami kunjungi... Mungkin sebab cuti raya yang sekejap... Tapi tak mengapa... Yang penting adik2 dapat kumpul duit raya lebih dari RM100...  Sebenarnya, baru petang tadi kami sampai di rumah yang terletak di bandar Johor Bahru... Penat memang penat... Mula2 rasa macam malas nak update blog... Tapi bila dikenangkan header baru untuk blog yang saya edit semasa di kampung tempoh hari, terus saya update blog... Mula2 letak header baru, lepas tu baru taip entry ini... Hehe!~

Oklah, perut meragam... Dah dua kali saya membuang sepanjang perjalanan pulang ke Johor petang tadi... Tak tahulah saya makan apa... Ahkir sekali, silalah tatap header saya puas2!~ Hehe!~



P/S : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua bloggers dan readers yang saya sayangi... Keep on supporting my blog... (^_____^)V

12 comments:

Ku Azhar said... [Reply]

aaaaa!!!! SKE header lama T_T

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said... [Reply]

slmt hr ry")

al_hakim said... [Reply]

tahniah =)

josrevalution said... [Reply]

salam sis nad.selamat hari raya aidilfitri dan selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-54...maf zahir batin..wah..jauhnya pulang dan balik melaka ke kl ye..hehe..er..header baru tu mcm best je..hehe..

josrevalution said... [Reply]

owh jgn lupa layan ni-indo-kata10-fakta-kebodohan-melaysia

josrevalution said... [Reply]

owh jgn lupa layan ni-indo-kata10-fakta-kebodohan-melaysia

Henry Zackery said... [Reply]

selamat hari raya :)

KERETA PERTAMA GOOGLE

SiS NaD said... [Reply]

Ku Azhar : Hehe!~ Header lama masih dalam simpanan.. Kalau Sis rasa nak guna header lama, Sis tukar... (^______^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Azlan : Selamat Hari Raya Juhga... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Al-Hakim : Errr.... THanks!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Jo : Bukan Melaka ke KL tapi ke JB la... Hehe!~ Selamat hari raya juga Jo... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

Inchik Henry : Selamat Hari Raya juga buat anda... (^_____^)V