Wednesday, May 4, 2011

Oh!!!~ Saya menang kontes!!!~ (^_____^)V

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Yeay!~ Rasa macam nak terjun dari tingkat 5 kuarters kerajaan yang saya tinggal ni je... Huhu!~ Saya sedang dalam kegirangan ni!~ Tak tahu nak cakap macam mana perasaan ni... Macam nak guling2 tengah jalan biar sampai kena lenyek dengan steamroll pun ada!~ Serius!~ Rasa macam nak guling2 dari puncak Gunung Everest ala2 cerita Hindustan pun ada!~ Serius!~ Semuanya gara2 Cik Cikin ... Beliau ada buat satu entry pasal percutian beliau dan kakak beliau ke luar negara... Dan beliau suruh para pembaca entry tu untuk meneka ke mana beliau dan kakak beliau telah melancong sakan... Errr... Actually, ni bukan kontes tapi teka-teki teka tekuk... Hehe!~

Banyak jawapan yang saya bagi... Betul2 banyak... Lebih dari 5... Banyak la tu kan? Hehe!~ Nak tahu apa jawapan yang saya beri? Jom check kat bawah!~ (^_____^)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Singapore... Batam, Indonesia... 'Autralia'... Vietnam... (Sila klik gambar untuk tumbesaran)

Thailand... Myanmar... Brunei... (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


Dan akhirnya sudah ada pemenang!~ Siapa dia? Jom tengok bawah!~ Hehe!~

Sis Nad yang menang... Yeay!~ \0/  Terima kasih, Cik Cikin!!!~ (^_____^)V (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


Dan beliau suruh saya bagi details saya through email... Yes!~ Yes!~ Dapat hadiah dari luar negara... Dapat dua tau!~ (^_____^)V
Dan dia panggil saya comel!~ Comel, ok!~ Hehe!~ (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


Apa2 pun tahniah buat diri saya, dan terima kasih tak terhingga untuk Cik Cikin sebab sudi izinkan saya semakkan ruangan komen entry beliau tu... Hehe!~ Ada masa, buatlah teka teki lagi ye... (^_____^)V


P/S : Malam ni confirm tidur 'dalam iman'... Senyum je sampai bangun esok pagi... (^_____^)V

14 comments:

FaiZaH Fyn said... [Reply]

congrats hehe..tapi jangan terjun dulu ye nanti tak sempat tengok hadiah :P

Jahidih Saili said... [Reply]

TAHNIAH!!!!!hebat..hebat..bukan senang nak meneka ni..

mary ann ;) said... [Reply]

tahniah ya ;)

lianalovekhairi said... [Reply]

syokkkknya menang contest

syameem said... [Reply]

cube jaya n berjaya..untung2 je pdhl men hentam je

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaiZaH : TaK JaDi TeRJuN Tu.. NaK TeRJuN BuNGee... HeHe!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK JaHiDiH : THaNKS Yo!~ HeHe!~ TRy n eRRoR La... HuHu!~ SHhhH... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK MaRy aNN : THanKS DeaR!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK LiaNa : HeHe!~ BuKaN KoNTeS La DeaR... Teka TeKi Je... (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK SYaMeeM : HaHa!~ HaRuSLaH HeNTaM... TRy n eRRoR Tu... HeHe!~ (^_____^)V

Wan Gerrard said... [Reply]

tahniah akak comel :P

SiS NaD said... [Reply]

THaNKS aDeQ WaN... HeHe!~ (^_____^)V

Nurul Ashikin said... [Reply]

hye nad!! hehehe. dah dpt hadiah tak? if dh dpt bgtau cikin tau! :)

SiS NaD said... [Reply]

CiK CiKiN : SaYa DaH DaPat DaH HaDiaH Tu!~ SuKa SaNGaT2!~ THaNKS Ye... NaNTi Nak FRaMe KaN... (^_____^)V