Saturday, May 28, 2011

Oh!!!~ Jumlah pageviews yang saya banggakan!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Hamboi2!~ Mentang2lah saya tak hapdet blog for two days, terus merudum jumlah pageviews saya dua hari tu... Sedih tau!~ Kenapa tak jenguk2 blog saya? Tak best ea? Yelah, mentang2lah blog saya tak sehebat blog Cik Yuyu , korang buat tak tahu je dengan blog saya... Merajuk tujuh ratus tahun la kalau macam ni...

 Start 26 Mei 2011, terus merudum...

Tengoklah pageviews yesterday... Sedih tau!~ T_____T


Kalau tak, semalam nak update dah blog kesayangan saya ni... Tapi masalah kesihatan tak mengizinkan... Yang 26 haribulan tu pulak, sebab INI... Tak apalah... Kalau tak ada yang nak singgah pun tak apa... Saya tahu saya ni siapa... Bukanlah seorang blogger kesayangan bloggers lain, macam Abang Ben Ashaari tu... Tapi kalau singgah, terima kasih sangat2... Kalau dah singgah tu, jemput2lah baca my entries... Bak kata kumpulan FLAVA, 'Kenapa Singgah Kalau Tak Masuk'? Hehe!~ (^_____^)V


P/S : Nak sambung merajuk!~

10 comments:

fawzeah zea said... [Reply]

Sya dtg jenguk2 kt sni ;)..sya pun jrang update blog,pgeviews sya pun kurang.

ArulchelseA said... [Reply]

kesihatan lg penting..

Nurul Fazdasima Omar said... [Reply]

bzy cik nad... nie baru sempat nak jenguk :)

Princess Feyqa said... [Reply]

ha sy dtg up kan traffic hee

MamaEma said... [Reply]

saya dtg balas kunjungan dan bc entri... jgnlah merajuk....

SiS NaD said... [Reply]

CiK FaWZeaH : HuHu!~ KiTa seRuPa... uWaaa!~

SiS NaD said... [Reply]

iNCHiK aRuL : YeZZa!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK NuRuL : SaYa Tau KeNaPa aWaK BuZY!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

CiK FeYQa : HuHu!~ TeRHaRuNYa!~ THaNKS!~ (^_____^)V

SiS NaD said... [Reply]

PuaN MaMaeMa: THaNKS KaK!~ (^_____^)V