Sunday, April 24, 2011

Oh!!!~ Keterujaan yang melampau!~

Assalamualaikum semua!~ (^_____^)V

Mood : Teruja yang melampau, lebih melampau dari video pramugara yang terlampau!!!~

Apa kes ni? Apa kes ni? Haha!~ Suspen tak? Suspen tak? Serius sekarang ni saya sedang berada di dalam keterujaan yang melampau... Tak tahu nak lontarkan dengan kata2 yang macam mana... Actually, keterujaan telah berlaku dari semalam lagi, dan hari ini berlaku lagi satu perkara yang membuatkan saya berada di dalam keterujaan plus plus!~ Semalam satu keterujaan, hari ini satu keterujaan = keterujaan kuasa dua... Betul tak? Hehe!~ Teruja ni!!!~ Teruja ni!!!~ Huhu!~ 

Ok2, nak story keterujaan melampau nombor satu yang berlaku semalam... Sila tengok bawah... Bukan tengok bawah badan anda, ok!~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ini keterujaan pertama... (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


Saya ni jarang2 on chat kat Facebook... Boleh di kiralah dalam setahun tak sampai 10 jari2 di tangan... Selalunya kalau on pun sebab my BFF suruh on... So semalam macam tergerak hati nak on chat dan saya telah ditegur oleh BF saya iaitu Encik Apis... BF bukan bererti boyfriend tapi BF bererti bestfriend... Kami pun borak2lah melepaskan rindu dendam sebab dah lama tak borak2 kat chat Facebook mahupun di telefon... Masing2 busy la... Huhu!~ Sekejap je borak2 sebab saya nak keluar dengan Cik Nurul dan Kak Su... Apa yang membuatkan saya teruja di dalam perbualan kami tu adalah satu ayat yang ditaip oleh Encik Apis... "Naluri kuat mengatakan Nad akan kahwin tahun ni...". Naluri seorang rakan, ok!~ Ayat itu membuatkan saya teruja dan ber-debar2... Saya pun tak tahu kenapa saya perlu ber-debar2... Rasa macam nak nangis pun ada... Wuuu!~ T_____T Saya pernah beritahu dia yang saya target kahwin tahun ni dan siap beritahu haribulan lagi... Korang tak perlulah tahu bila sebab itu mungkin akan menjadi impian yang takkan kesampaian kot!~ Huhu!~ Sebab apa tak mungkin menjadi nyata? Sebab saya tak ada boyfriend dan sebab duit saya sekarang baru ada separuh dari yang saya target... Uhhh!~ Macam mana ni? Oklah, lupakan keterujaan pertama ni... Sekarang nak cerita keterujaan kedua... Sila lihat bawah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Inilah keterujaan kedua... (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


Ya (!!!), Cik Epal telah pun meninggalkan komen di entry saya... Dan saya sangat2 teruja, ok!~ Mungkin bagi mereka yang tidak mempunyai blog, korang tak kenal dengan Cik Epal... Cik Epal merupakan blogger popular yang setaraf dengan Cik Hanis Zalikha dan Abg Ben Ashaari!!!~ Wohoo!~ Rasa terharu sangat2 apabila beliau sudi mengunjungi 'teratak' saya yang berapa nak vouge the vass... Siap tinggalkan komen lagi!~ Kalau setakat Encik Jiji tu, saya tak heran sangat walaupun beliau selalu komen2 entries saya (atas 'paksaan' saya sebab saya selalu tinggalkan link)... Haha!~ Ini Cik Epal, ok!~ Cik Epal.. Oh!~ Tiba2 rasa nak pergi salam dengan beliau sekarang ni jugak!~ Superman, sila bawa saya terbang kepada Cik Epal... Huhu!~ Teruja ni!!!~ Teruja ni!!!~

Haha!~ Saya rasa macam nak terjun bungee je untuk gambarkan keterujaan saya... Tak pun rasa macam nak naik roller coaster kat Genting Highland lapan belas ribu kali... Weee!~


P/S : Teruja nak pergi pejabat office esok!~ (^_____^)V

4 comments:

Farhan Zulhusmi said... [Reply]

teruja yg kedua erk..hehehe...
InsyaAllah...ada rezeki..amin...
kalau kawin nanti jgn lupa ajak kwn2 blogger erk...
terutamanya sy...
FARHAN...
hehehe

SiS NaD said... [Reply]

MSTi La TeRuJa... SaPeR TaK TeRuJa BiLa 'aRTiS' PoPuLaR TeGuR KiTa... HeHe!~

iNSYaALLAH... Doa2KaN SiS, oK!~ (^_____^)V

cik EPAL said... [Reply]

ahahaha ala cik epal je pon. bukan pemes mana pon. biasa je. btw, thanks 4 this entry =)

SiS NaD said... [Reply]

CiK ePaL : WaH!~ KoMeN LaGi (SMBiL PK2 NaK WaT eNTRy SaL CiK ePal LaGi Ke TaK).. HeHe!~ NeWaY< THaNKS SBaB SuDi SiNGGaH... (^_____^)V