Saturday, February 26, 2011

Oh!!!~ Sudah cecah angka 100!~

Hari ni, bersamaan 26 Februari 2010, pengikut blog saya telah mencecah angka 100... Teruja tak hengat ni!~ Sebelum ni asyik ter-tunggu2 bila la blog ni nak dapat follower ke-100... And now, nah, hambik ko!~ Haha!~ Tapi, saya tak tahu sejak bila angka yang sebelum ni menunjukkan digit 9 dan 5 bertukar ke digit 1, 0 dan 0 sebab dah 5 hari saya tak buka blog saya ni... Apa2 pun, thanks pada yang sudi menjadi follower blog saya ni. Pada saya bilangan follower yang sedikit atau banyak tak menjadi hal, yang penting, para follower rajin mem-follow dan memberi respon kepada setiap entry yang dihasilkan oleh para blogger... Di situlah terletaknya kualiti setiap blog yang dipunyai oleh blogger2, sebab kuantiti hanyalah nombor...

 Yeay!~ Dah ada 100 follower!~ \0/ (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


 follower ke-100... Clap3!~ (Sila klik gambar untuk tumbesaran)


P/S : Di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi mem-follow blog saya... Diharapkan anda semua tak jemu untuk menyokong dan membaca entry2 di blog saya... (^_____^)V





4 comments:

nadiah daud said... [Reply]

tahniah ^__^

bro a'maL said... [Reply]

clap clap clap clap clap...

SiS NaD said... [Reply]

iK NaDiaH DauD : HeHe!~ THaNKS DeaaR... *BLuSHiNG*

SiS NaD said... [Reply]

aBG : (^_____^)V